TH-6G Series Unmanaged Industrial Gigabit Ethernet Ngalih

Nomer Model: TH-6G Series

Merk:Todahika

  • Fitur mode Store-and-Forward kanthi tingkat penyaringan lan penerusan kacepetan kabel
  • Input DC 12V-58V

Detail Produk

Fitur

Informasi Pemesanan

Spesifikasi

ukuran

Tag produk

Deskripsi Produk

TH-6G Series Industrial Gigabit Ethernet Switch minangka switch jaringan kinerja dhuwur lan dipercaya sing dirancang khusus kanggo lingkungan industri sing atos.

Nduwe kemampuan kanggo operate ing sawetara suhu saka -40 nganti 75 ℃, saéngga bisa digunakake ing kahanan cuaca sing ekstrem.

Ngalih iki ndhukung sawetara daya input saka DC12V kanggo 58V, lan uga fitur ngalih DIP kanggo konfigurasi gampang, sumber daya keluwih, lan fungsi watchdog kanggo mesthekake operasi uninterrupted.

A watchdog minangka fitur sing bisa ngreset saklar kanthi otomatis yen gagal sistem.Seri TH-6G minangka pilihan sing apik kanggo konektivitas jaringan ing setelan industri kayata pabrik, gudang, utawa lapangan minyak lan gas.

TH-8G0024M2P

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • ● Selaras karo IEEE 802.3, IEEE 802.3u

    ● Deteksi lan negosiasi Auto-MDI/MDI-X ing mode half-duplex/full-duplex kanggo port RJ-45 10/100Base-TX

    ● Fitur mode Store-and-Forward kanthi nyaring kabel lan tarif terusan

    ● Ndhukung ukuran paket nganti 2K bita

    ● Perlindhungan IP40 sing kuat, desain kurang penggemar, tahan suhu dhuwur / kurang -30 ℃ ~ + 75 ℃

    ● Wide sumber daya input DC12V-58V keluwih

    ● Protokol CSMA/CD

    ● Alamat sumber otomatis sinau lan tuwa

    P/N Katrangan
    TH-6G0005 Ngalih Industrial Unmanaged, 5×10/100/1000M RJ45 Port
    TH-6G0008 Ngalih Industrial Unmanaged, 8×10/100/1000M RJ45 Port
    TH-6G0016 Ngalih Industrial Unmanaged, 16×10/100/1000M RJ45 Port
    TH-6G0104 Sakelar Industri Ora Diurus, Port SFP 1x1000Mbps, Port RJ45 4x10/100/1000M
    TH-6G0108 Sakelar Industri Ora Diurus, Port SFP 1x1000Mbps, Port RJ45 8x10/100/1000M
    TH-6G0204 Sakelar Industri Ora Diurus, Port SFP 2x1000Mbps, Port RJ45 4x10/100/1000M
    TH-6G0208 Sakelar Industri Ora Diurus, Port SFP 2x1000Mbps, Port RJ45 8x10/100/1000M
    TH-6G0408 Sakelar Industri Ora Diurus, Port SFP 4x1000Mbps, Port RJ45 8x10/100/1000M

    Spesifikasi 3

    13

    14

    15

    16

    17

    18

    19

    20

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita